Szerencse a vásárláskor?

A mai fejlett korban sajnos majdnem minden a pénzről szól. Valakiknek sok van belőle, kinek kevesebb, ennek ellenére mindenki vásárol.

A bevásárlási szokások azonban átalakultak. A hirtelen ötlettől vezérelt vásárlások részaránya csökkent, rengetegen körültekintően költjük el a pénzt, és koncentrálunk az költség-érték arányra.

Ezért a kereskedelem szereplői kénytelenek a hűséges és az leendő vevőket a különböző promóciókkal magukhoz csábítgatni. Vásárlóként ha viszont úgyis állandóan vásárolunk, akkor miért ne aknáznánk ki a bevásárlásokhoz kapcsolt nyereményjátékokat? Az elengedhetetlen, adott esetben leárazáskori nagybevásárlás után lehet ránk kacsint a szerencse kupon, nyaralás, vagy autó képében.
Honlapunkon a teljesség igénye nélkül, állandó jelleggel aktuálisan tartott tájékoztató található a most is folyamatban lévő, főleg vásárlásokhoz, üzletekhez, árucikkekhez kapcsolható, friss nyereményjátékokról.
Vázlatszerű áttekintést kaphatsz a nyereményjátékok szabályairól, a tennivalókról, részvételi lehetőségekről, kezdési és lezárási időpontok, nyereményekről és a szerencsés nyertesekről.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2018-09-25 17:57