Akciós ágynemű, 7 részes ágynemű

Ágytakaró 200x220 - Az ágynemű gyártás új innovációja, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik meg

Takaró huzat: Az Otthonkomfort webshop legfontosabb küldetése, hogy kifogástalan széles választékával szerepeljenek a versenyen. Jutányos ágynemű árakkal minden egyes érdeklődő részére. A vevők jó kedéllyel távoznak és ismét betérnek hozzájuk.

Ágynemű felhozatal között lévő Billerbeck bőséges tapasztalattal rendelkező márka képviselője. Ha nem csak egy akar, hanem saját magára szabottan a vágyaira kitalált , kiváló helyen jár náluk. A nyugalmas alvás alapvető eleme egy puha ágynemű.

Műszál töltetű ágynemű jókora körben ismert. Hiszen a fejlesztés közben tudatára ébredtek a gyártók, hogy a szellős poliészter szál remek hővezetési jellegzetességgel rendelkezik. Ellenáll a mosásnak, a test hőjét szélsebesen átveszi. Javaslatok az Otthonkomfort ágynemű blogon. Ágynemű részletekért kattintson ide. Gyakran használják hegyi túrafelszerelésekben is.

A gyártók óriási figyelmet fordítanak az ágynemű fedőanyagának színvonalára, hiszen ez érintkezik testünkkel alvás során. Sok követelménynek kell teljesítenie a fedőanyagnak. Van 90 fokon mosható Ágynemű, mely magas higiéniai követelményeknek megfelelő.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2019-07-18 11:26