Online rádió világhírű felvételekkel - magyar rádióállomások

Rendkívüli online rádió és az online magyar rádiók célja elsődlegesen az, hogy a látássérült embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez

Rádióadók frekvenciái - Felettébb lenyűgöző, hogy az online rádióban 20 kolléga dolgozik önkéntesként. Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal.

Sajnálatos módon hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő személyeket és aligha tudja elképzelni, miként tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban. Ma már számtalan helyen van érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom jobban megismerje a fogyatékos emberek életét. A Lépés Rádió online rádió weboldalán olvasható még több tanulmány. Ebben partner a különös online rádió.

Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes mértékben ugyanolyan, mint ép munkatársainak. Meghatározó célkitűzése a népszerű online rádiónak, hogy lehetőséget biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják feltárni képességeiket. Az online rádió - rádiók listája közösségének nélkülözhetetlen, hogy a társadalom többi rétege alaposabban megismerje mozgássérült embertársát.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-07-26 10:47