Van egy kivételes online rádió

Rendkívüli online rádió (online rádiók populáris) célja elsőként az, hogy a sérült embereket közelebb hozzák a nép többi rétegéhez

Magyar rádiók frekvenciái - Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes egészében ugyanolyan, mint látó munkatársainak. Alapvető feladata a felkapott online rádiónak, hogy lehetőséget adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják feltárni tehetségüket. Az online rádió csapatának nélkülözhetetlen, hogy a társadalom többi rétege jobban megismerje látássérült embertársait.

Sajnálatosan hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő embereket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban. Ez idő tájt már számtalan helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom kellően megismerhesse a sérült egyének életét. Ebben partner a kivételes online rádió. A Lépés Rádió online rádió - magyar rádiók listája weboldalán fedezhető fel több részlet.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-10-20 22:50