Részecskeszűrő adalék és az első lökhárító kiiktatás

Fényszóró: Gondoljunk a részecskeszűrő adalék eltömődésére, ha az autó fogyasztása nőtt mialatt a teljesítménye drasztikusan leromlott

Kipufogó rendszer Szűrőrészecske - Megannyian nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel autók vannak felszerelve. Adatok a Szűrőrészecske részecskeszűrő adalék honlapon. Egy minőségi részecskeszűrő adalék a káros részecskék 90 százalékát képes magába fogni. A részecskeszűrő adalék feladata az, hogy meggátolja az egészség- és környezetroncsoló molekulák szabadon távozását.

A gyenge minőségű cserélni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi irdatlanul drága kiadás, amíg utóbbi kedvezményes árú módszer. Használt gépjármű vétele előtt sajnálatos módon nem vizsgálható meg a részecskeszűrő árak állapota. Sajnos sok esetben a részecskeszűrő árak el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő árak állapota nem ellenőrizhető leszerelés nélkül.

Szűrőrészecske Feszítőgörgő: A részecskeszűrő kiiktatás problémája túlnyomóan 160 ezer kilométer körül mutatkozik meg. Ez leginkább a gépkocsi használatától függő. Akik kiváltképpen városban használják, korábban találkoznak a bajjal. A részecskeszűrő kiiktatás regenerálja önmagát. Ám ehhez nagyobb fordulatszámon kell utazni huzamosabb ideig. A regenerálódás menete elkezdődik, a megtalálható korom elég.

Részecskeszűrő adalék és az első lökhárító kiiktatás
Részecskeszűrő adalék és az első lökhárító kiiktatás

Ha a részecskeszűrő lámpája kigyullad, ne ijedjünk meg. Autókázzunk ki a sztrádára és pörgessük fel a motort. Amikor ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki egy új részecskeszűrő díjának töredékéért kiégeti a . Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépjármű üzemanyag fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye igen lecsökkent.

A részecskeszűrő tisztítás szerepköre az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló anyagok szabad távozását. Megannyian nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel járművek vannak szerelve. Egy szuper részecskeszűrő tisztítás a káros anyagok 90 %-át képes magába fogni.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-19 22:46