Aktuális lottó nyerőszámok

Mindannyian ismerjük a hosszú évek óta üzemelő hagyományos magyarországi lottó játékokat. És a legutóbbi nyerőszámokat és a velük járó nyereményeket?

Weboldalunkon megtudhatók az Ötös lottó, a Hatoslottó, és a Skandináv-lottó esetében a friss nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikai érdekességek a heti sorsolásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Ellenőrizheted, hogy a szerencseszámaiddal milyen eredményeket sikerült volna elérni az eddigi Ötös lottó, Hatoslottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó esetében a sorsolásokon az előkerült lottószámok milyen gyakran jelentek meg az adott lottójáték története során a meghatározott év, esetleg a legutóbbi jackpot óta eltelt időszakban.
Amennyiben pillanatnyilag senki nem lett milliárdos, akkor az elvihető lottónyeremények összegét és halmozódási folyamatát is megtekintheted.

Abban az esetben, amikor nem kizárólag csak a lottószámaiddal tennéd próbára a szerencsét, úgy az aktuális lottókhoz kapcsolódó különsorsolások köréből is válogathatsz.

Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó tippelős játékunkban megmutatkozik, hogy hétről hétre melyek a tippelők által megjelölt leggyakoribb nyerőszámok és azok milyen eredménnyel vesznek részt az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy számítógépes számsorsolásokon.

Amennyiben lenne megjegyzésed a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kapcsolódó esetleges svindlikről, akkor egy nyitott fórumon keresztül könnyedén megoszthatod a többi olvasóval, vagy válaszolhatsz a meglévő gondolatokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2020-10-21 17:51